Over Barbara Pon

Mijn naam is Barbara Pon (1980). Ik ben psychologe en mijn expertises zijn cognitieve gedragstherapie en mindfulness.

In 2010 heb ik met veel plezier mijn eigen psychologiepraktijk opgericht. Mijn voornaamste drijfveer om deze praktijk op te zetten was en is om een omgeving te creëren waar er vrijheid is om mensen op een betrokken en persoonlijke wijze hulp te bieden. Mensen blijven oneindig interessant en ik zie het als een voorrecht dat ik mensen mag helpen om inzicht te krijgen in zichzelf en gelukkiger in het leven te staan.

Wat kenmerkt mij: oprechte betrokkenheid, een open en directe benadering, ruimte voor spontaniteit en humor, de mogelijkheid om dierbaren te betrekken bij de gesprekken en vanuit een basis van vertrouwen een goede werkrelatie opbouwen.

Ik heb ervaring opgedaan in kleinere en grotere geestelijke gezondheidszorginstellingen: Erasmus MC-Sophia kinderziekenhuis afdeling kinder- en jeugdpsychiatrie, Molemann Mental Health Clinics en Arkin PuntP (voorheen JellinekMentrum).

Als GZ-psycholoog ben ik opgenomen in het BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) register. Ik heb me verder gespecialiseerd tot cognitief gedragstherapeut en mindfulness trainer.