Mindfulness training

Het trainen van je aandacht, bewuster kijken en omgaan met je ervaringen bleek een verrijking zowel privé als in mijn vak. Mindfulness zie ik als een ontzettend mooi middel om bewuster en minder gestrest in het leven te staan. Het helpt je om grip te krijgen op je gewoontepatronen.

De training:
Praktijk Pon biedt de 8-weekse Mindfulness Bases Stress Reduction training aan waarin je leert om bewuster te worden van je ervaringen in het hier en nu. In deze training leer je om bewuster, in het NU, te leven. Je wordt gestimuleerd om gedachten en gevoelens toe te laten, je gewoontepatroon te ontdekken en bewuster te kiezen voor nieuw gedrag.

Mindfulness betekent ‘aandachtigheid’; bewust zijn van de huidige ervaring. De aandachtsoefeningen/meditaties zijn dan ook het belangrijkste onderdeel van de training.

Voor wie:
Mensen met doelstellingen als stress beter kunnen hanteren, beter omgaan met piekeren, angst en somberheid, meer grip op lichamelijke klachten, leren doorbreken van automatisch ingesleten patronen en meer van het moment kunnen genieten.

Prijs: € 400,00 (inc BTW) 

Praktijk Pon biedt ook Mindfulness opfrislessen aan;

De Mindfulness refreshment.
De opfrislessen zijn bedoeld voor iedereen met ervaring in mindfulness of meditatie.
Maandelijks kan je aanschuiven om je meditatie op te pakken en is er een wisselend thema.
Prijs: € 15,00 (inc BTW) per les.

 

Richtlijnen Praktijk Pon
  • Bij klachten zoals verkoudheid of als het praktisch niet uitkomt, laat het me uiterlijk een uur voor de sessie weten, dan stuur ik de link om te beeldbellen via Therapieland.
  • We houden 1,5 meter afstand van elkaar en schudden geen handen.
  • Gelieve niet plaats te nemen in de wachtkamer; de deur staat open zodat je door kunt lopen of als nodig wacht even op de gang.
  • Ik bied helaas niks te drinken aan, maar neem gerust zelf iets mee.
  • Als mogelijk geen gebruik maken van het toilet.